Шмигаль закликав українців вже почати готуватись до зими і запастися необхідними речами

2369 0
Подбайте про те, щоб удома був запас їжі, води, медикаментів, готівкових грошей та потрібних вам речей.
Фото: Денис Шмигаль

Фото: Денис Шмигаль

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав українців вже зараз почати підготовку до складної зими та запастися необхідними речами.

Джерело: Денис Шмигаль у Телеграмі

«Держава готується та запасається додатковим обладнанням і українці повинні готуватися до складної зими та мати запаси всього необхідного», – зазначив він.

Читайте також: Чому ми платимо за тепло сусідів та чим замінити генератор. експерт про те, як пережити зиму

За його словами, Україна продовжує домовлятися з союзниками про збільшення постачання обладнання для відновлення інфраструктури, а також мобільних джерел живлення та обігріву.

«Вже 12 країн погодилися допомагати, а багато хто допомагав і до цього. Наприклад, системні оператори деяких країн Європи передавали «Укренерго» обладнання останні 8 місяців. Тому в України є і будуть резерви, аби відновлювати зруйновану інфраструктуру», – додав він.

Зазначимо, у разі надзвичайної ситуації низка закладів, таких як магазини, аптеки, банки можуть бути зачинені. Подбайте про те, щоб удома був запас їжі, води, медикаментів, готівкових грошей та потрібних вам речей. 

Нагадаємо, раніше Денис Шмигаль закликав українців запастися теплим одягом, свічками, ліхтариками й батарейками, аби легше пережити зиму, бо вона буде важкою через намагання росії залишити Україну без електроенергії й тепла для тиску холодом. 

Які варіанти Львів та область підготували у разі надзвичайних ситуацій в регіоні через імовірні обстріли критичної інфраструктури та чи вдасться зігіртися мешканцям, якщо не буде ні газу, ні електрики, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!