«Сільпо» передумало купувати «Фуршет» у Львові

3260 0
У Львові та ще 5 містах України «Фуршет» не перетвориться на «Сільпо».
Фото: Сільпо на Подолі, NV.UA

Фото: Сільпо на Подолі, NV.UA

Компанія «Сільпо-Фуд» корпорації Fozzy Group відмовилася придбати контроль над активами групи «Фуршет» у Львові і ще 5 містах, купивши активи в інших містах. Про це повідомляє пресслужба Антимонопольного комітету України.

Як уточнюють на сайті Українські новини, ТОВ «Сільпо-Фуд» відмовилися від здійснення концентрації в містах Васильків, Біла Церква, Баришівка, Житомир, Львів і Фастів повністю. Також учасники частково відмовилися від концентрації в Кам'янець-Подільському (Хмельницька область).

Читайте також: Поблизу Львова будують найбільший в Україні логістичний центр. Деталі

Зазначається, що сторони прийняли таке рішення, оскільки в цих населених пунктах їх частки були значними, а концентрація могла б призвести до обмеження конкуренції.

Нагадаємо, що напередодні Антимонопольний комітет України надав дозвіл на набуття контролю  ТОВ «Сільпо-Фуд» (група Фоззі) над активами групи «Фуршет». Обидва учасники виконують роздрібну торгівлю переважно споживчими товарами повсякденного попиту.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!