Скільки абітурієнтів на Львівщині отримали найвищі бали з мультитесту

5228 0
У Львові найвищі бали отримали 352 абітурієнти.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині 12 абітурієнтів склали Національний мультипредметний на максимальний бал – 600. Вони набрали по 200 балів з кожного із трьох предметів. Про це повідомила директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, пише Суспільне.

Читайте також: Результати основної сесії НМТ-2023. Як і де дізнатися

За словами Лариси Середяк, по 600 балів набрали семеро випускників Львівський фізико-математичного ліцею, по одному випускнику львівських шкіл №98 та №91. В області максимальний бал набрали один випускник Новояворівського ліцею, випускник школи №1 з міста Трускавець та один випускник Вороблевицького закладу освіти. 

«За підсумками проведення основної сесії НМТ у Львівській області 606 результатів з максимальним балом 200. Пів сотні абітурієнтів отримали 400 балів», – каже Лариса Середяк.

Читайте також: Результати навчання у школах за кордоном зарахують в Україні

Математику на найвищий бал на Львівщині склали 270 абітурієнтів, українську мову – 165, англійську – 81 абітурієнт, історію України – 61 абітурієнт, біологію – 17 учасників, по 5 – з фізики і хімії, 2 – з німецької мови.

У Львові ж найвищі бали отримали 352 абітурієнти. З них 9 випускників набрали по 600 балів, ще 32 набрали максимальні бали з двох предметів – 400. 

  • Дрогобицький район – 62 абітурієнти показали найвищі результати, зокрема 2 по 600 балів та 4 по 400;

  • Золочівський район – 15 абітурієнтів, зокрема один набрав 400 балів;

  • Львівський район (не включаючи Львів) – 54 абітурієнти, з них 4 набрали 400 балів;

  • Самбірський район – 21 абітурієнт, з них двоє набрали 400 балів: 

  • Стрийський район – 58 випускників. Зокрема 7 з них набрали по 400 балів;

  • Червоноградський район – 20 абітурієнтів;

  • Яворівський район – 24 абітурієнти, зокрема один абітурієнт набрав 600 балів та ще двоє – 400 балів.

Загалом на основну сесію Національного мультипредметного тесту на Львівщині зареєструвалися 22 907 абітурієнтів. Були присутніми 21 635.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!