Результати основної сесії НМТ-2023. Як і де дізнатися

1989 0
Кожен абітурієнт отримає бал за шкалою 100–200 балів.
Фото умовне

Фото умовне

До середи, 28 червня, в персональних кабінетах учасників Національного мультипредметного тесту з’являться результати основної сесії. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. 

Результати оприлюднять в персональних кабінетах у вкладці «Результати» до 28 червня. Також у ній буде доступна опція формування інформаційної картки, яка необхідна для вступу до закладів вищої освіти України. Кожен абітурієнт отримає бал за шкалою 100–200 балів.

Якщо учаснику НМТ потрібно подати оригінал документа до закордонного закладу освіти після офіційного оголошення результатів, він може замовити витяг з відомостей результатів НМТ

Читайте також: Результати навчання у школах за кордоном зарахують в Україні

Під час складання тесту, після того, як учень відповів на всі запитання, на екрані відобразилася кількість набраних ним тестових балів за правильно виконані завдання тесту з кожного навчального предмета.

Також учасник міг дізнатися свій результат для вступу за шкалою 100ー200 балів, підрахувавши бали за допомогою спеціальної таблиці. Щоб отримати 100 балів з певного предмета, потрібно набрати не менше 10% від загальної кількості тестових балів із відповідного предмета. 

Нагадаємо, що цьогоріч Національний мультипредметний тест пройшов 5 – 23 червня, а додаткова сесія відбулася 11 – 24 липня. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: НМТ 2023

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!