Скільки осіб працює у Львівському перинатальному центрі та яку зарплату отримують

9830 0
Заробітна плата лікарів становить у середньому більш ніж 27 тис. гривень.
фото перинатального центру

фото перинатального центру

У Львівському перинатальному центрі працює 634 людей. З них 174 лікарі, 227 осіб середнього медичного персоналу, 125 осіб молодшого медичного персоналу та 51 спеціаліст із вищою немедичною освітою (генетики, ерготерапевти та інші). Про це в інтерв'ю Tvoemisto.tv повідомила директорка центру Марія Малачинська.

Заробітна плата лікарів становить у середньому більш ніж 27 000 гривень, середнього медичного персоналу – понад 19 000, молодшого – понад 14 000 гривень.

Читайте також: На Львівщині бракує лікарів. Яку зарплату пропонують

За словами директорки, у сукупності в закладі є 21 відділення. Впродовж останніх трьох років запрацювали 12 абсолютно нових напрямків: спеціалізоване консультативно-діагностичне відділення з жіночою консультацією; відділення постінтенсивного догляду новонароджених і виходжування недоношених дітей (другий етап виходжування); кабінет діагностики патології молочних залоз; відділи сервісної служби; відділ інфекційного контролю; відділення медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей; мобільна гінекологічна бригада; мобільна неонатологічна бригада; Регіональний центр неонатального скринінгу; кабінет безбар’єрного доступу; Банк грудного молока; відділення допоміжних репродуктивних технологій.

Детальніше про те, чи під час війни відбуваються партнерські пологи; який середній вік жінок, котрі народжують; скільки пар є безплідними; чи варто вносити додаткову плату за пологи та як вдалося створити в укритті перинатальний центр у мініатюрі читайте у матеріалі за посиланням.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!