Скільки пацієнтів можуть прийняти лікарні Першого ТМО Львова

2159 0
У середньому за день до Першого ТМО звертаються 940 осіб
Фото: Перше ТМО Львова

Фото: Перше ТМО Львова

У лікарнях Першого медичного об'єднання Львова розгорнуті 2333 ліжка. Найбільша кількість місць у лікарні святого Пантелеймона. Про це у коментарі  Tvoemisto.tv зазначила заступниця медичного директора з лікувальної роботи Першого ТМО Львова Наталя Мотринець.

«Загалом у лікарнях Першого ТМО розгорнуті 2333 ліжка: 430 – у лікарні Святого Луки, стільки ж у лікарні Святого Миколая і понад тисячу в лікарні Святого Пантелеймона. У середньому за день до Першого ТМО звертаються 940 осіб. Торік у лікарнях стаціонарно й амбулаторно були проліковані понад 500 тисяч осіб», – зазначила вона.

Читайте також: Перше ТМО за останній місяць оголосило великих тендерів на понад чверть мільярда гривень

За її словами, лікарі Першого ТМО працюють у всіх лікарнях об’єднання. Для цього створені мультидисциплінарні команди. Загалом у лікарнях є до 4 тисяч працівників, із них 1200 – лікарі, 2 тисячі – медсестри, а решта – молодший медичний і обслуговуючий персонал. 

Нагадаємо, що Перше Територіальне медичне об'єднання Львова 1 березня оголосило тендер на капітальний ремонт приміщень відділень гінекології у лікарні на вул. Миколайчука. Для проведення ремонтних робіт і реставрації Першому ТМО необхідно 14 638 580 грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!