Перше ТМО Львова за 14 млн грн планує відремонтувати приміщення гінекології

2080 0
Аукціон розпочнеться 6 березня.
Фото умовне/ сайт першого тмо Львова

Фото умовне/ сайт першого тмо Львова

Перше Територіальне медичне об'єднання Львова 1 березня оголосило тендер на капітальний ремонт приміщень відділень гінекології у лікарні на вул. Миколайчука. Для проведення ремонтних робіт і реставрації Першому ТМО необхідно 14 638 580 грн.

Джерело: Prozorro

На виділені кошти у відділеннях гінекології лікарні Першого ТМО планують провести демонтажні роботи, заміну дверей, улаштування стін та перегородок, внутрішнє оздоблення стін, утеплення та гідроізоляцію підлоги, монтаж стелі, монтаж світильників, забезпеченння щитового та світлотехнічного обладнання, прокладання кабелів, монтаж труб, проведення опалення, слаштування системи вентиляції, монтаж пожежної сигналізації та матеріали, прилади необхідні для проведення капітального ремонту.

Аукціон розпочнеться 6 березня. Мінімальний крок пониження ціни може становити 73 192,90 грн.

Читайте також: Перше ТМО за останній місяць оголосило великих тендерів на понад чверть мільярда гривень

Додамо, що Перше територіальне медичне об’єднання Львова, куди входять лікарні святого Пантелеймона, святого Луки та святого Миколая, від 1 грудня 2022 року до 3 січня оголосило 24 великих тендери на понад 266 млн гривень, один з яких не відбувся. 

Нагадаємо, що бюджет Першого територіального медичного об’єднання Львова становить 2 мільярди 400 мільйонів гривень. Що стосується фінансування, то 55% надходить від НСЗУ, тобто понад мільярд, а 45% покриває вся решта: платні послуги, кошти благодійників, міські програми. З міського бюджету у 2022 році надійшло 20 мільйонів гривень. 

Зазначимо, що Тvoemisto.tv після звернень львівʼян до редакції та отримання переліку скарг пацієнтів у НСЗУ записало розмову з керівництвом Першого територіального медичного об'єднання у Львові. Повне інтерв'ю читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!