Скільки українських захисників відзначили державними нагородами. Зеленський назвав цифру

616 0
25 листопада черговим указом нагороджено ще 115 військових
Фото: сайт президента

Фото: сайт президента

Від початку повномасштабної війни до державних нагород в Україні представили 64 тисячі 258 воїнів. Про це у вечірньому відеозверненні розповів президент Володимир Зеленський.

«Підписав черговий указ про відзначення наших солдатів і офіцерів Збройних Сил України державними нагородами – 115 військовослужбовців. Масова хоробрість, масова стійкість, масова спрямованість на те, щоб саме Україна здобувала переваги в цій війні»,  наголосив глава держави.

Він також подякував усім, хто «б’ється заради України й українців».

Читайте також: Зеленський присвоїв звання Героя двом загиблим воїнам 24 ОМБр. За що їх відзначили

«Я дякую всім командирам, які дбають про життя солдатів! Дякую всім, хто зосереджений саме на тому, як зробити нашу державу сильнішою – всю нашу державу. Наодинці цю битву не виграєш – тільки разом, усі, хто дбає одне про одного і Україну», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, 22 листопада президент України присвоїв львівській 80 окремій десантно-штурмовій бригаді почесне найменування «Галицька». 

Тетяна Дзяма

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!