На промоцію е-квитка у Львові планують витратити до 300 тисяч євро

2819 0
Приблизно 300 тисяч євро інвестує місто у маркетингове просування е-квитка.

Місто вкладе у запровадження е-квитка 1 мільйон 200 тисяч доларів, частину з яких буде інвестовано у маркетинг е-квитка. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор «Львівавтодору» Олег Береза.

Читайте також: Запровадження електронного квитка у Львові у запитаннях і відповідях.

«У запровадження е-квитка місто інвестує 1,2 мільйона євро. Ці кошти будуть витрачені у трьох напрямках: ремонт та облаштування приміщення на вулиці Данилишина, де буде головний офіс; оплата праці спеціалістів, яких ми будемо залучати, усіх працівників, які з’являться разом з е-квитком, а також маркетинг е-квитка, який включає в себе промоцію, бренду, рекламу тощо. Робоча сума на маркетинг – 300 тисяч євро, проте вона ще буде обговорюватися з партнерами і консультантами ЄБРР, під чиїм безпосереднім керівництвом проект запровадження е-квитка у Львові, а також може зменшуватися під впливом багатьох чинників», – заначив директор «Львівавтодору».

Нагадаємо, електронний квиток у Львові отримав назву «ЛеоКарт». Від 15-го березня, враховуючи побажання львів’ян, розпочнеться робота над зовнішнім виглядом електронного квитка: створенням брендбуку, де буде прописано усі елементи візуалізації квитка, логотип, колір, шрифти, слоган тощо. 

Підготував Ярослав Сиваківський

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!