Скільки зупинок громадського транспорту у Львові є доступними

862 0
У цьому році заплановано 811 понижень тротуарів та пішохідних переходів.

У Львові провели обстеження зупинок громадського транспорту. У підсумку –  158 зупинок відповідають нормам доступності, 536 зупинок мають деякі похибки, однак 236 зупинок – ненормативні і потребують оновлення. Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

«Із настанням сприятливих погодних умов у районах Львова продовжують роботи з пониження тротуарів та пішохідних переходів в місцях перетину з проїзною частиною, також облаштовують тактильну плитку на переході. На сьогодні вже виконано пониження на вул. Городоцькій та вул. Є. Коновальця. Також поправили в Шевченківському районі та покращили ситуацію в трьох локаціях для маломобільних людей. Проте є ще куди рухатись, щоб зробити наше місто доступним для всіх», – зазначив голова комісії транспорту ЛМР Ігор Зінкевич.

Читайте також: Львову потрібно 65 млн грн, щоб зробити всі зупинки доступними

За період з 2019 по 2023 роки проведено 1716 понижень, у цьому році 811 заплановано, уже зроблено понад 110.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv розповідало, що змінять у Львові цього року, щоб місто стало доступнішим для осіб з інвалідністю.
 
 
 

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!