У столиці відремонтували Сквер київських інтелігентів. Фото

1441 0
Зокрема, там висадили 260 кущів.
Сквер київських інтелігентів. Фото: з відкритих джерел

Сквер київських інтелігентів. Фото: з відкритих джерел

Сквер київських інтелігентів на перетині вулиць Гончара й Велика Житомирська у Києві відремонтували та оновили. Про це повідомляє «Київзеленбуд». 

«У межах поточного ремонту скверу влаштували поливо-зрошувальну систему, встановили нові лави. Також оновили озеленення скверу. Зокрема, висадили три ліквідамбри, майже 260 кущів, злакові рослини та квіти, відновили газон», – пояснюють у відомстві. 

Додамо, що свою назву сквер отримав через скульптури птахів-інтелігентів.

Читайте також: У головному парку Броварів демонтують літак радянського періоду. Фото 

Нагадаємо, на площі біля Деснянської районної державної адміністрації відкрили черговий квітник із патріотичної серії. Йдеться про композицію, на створення якої озеленювачів Деснянського району надихнув найбільший та найпотужніший у світі український транспортний літак «Мрія», знищений наприкінці лютого російськими окупантами.

Фото: «Київзеленбуд»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!