У головному парку Броварів демонтують літак радянського періоду. Фото

1947 0
На центральній алеї замість радянського літака можуть розмістити макет української «Мрії».
Фото: Ігор Сапожко

Фото: Ігор Сапожко

Зранку в понеділок, 30 травня, в Броварах на Київщині розпочався демонтаж техніки радянського періоду у парку «Перемога», демонтують три об'єкти. Про це повідомляє мер міста Ігор Сапожко. 

«Відповідно до рішення виконавчого комітету та результатів опитування наших мешканців, буде демонтовано три об'єкти», – пояснює він. 

Читайте також: У Києві з’явився квітник, присвячений легендарному літаку «Мрія». Фото 

Наразі міська влада зібрала декілька пропозицій щодо розміщення нових і сучасних українських символів у цьому парку. Зокрема, є ідея розмістити на центральній алеї макет української «Мрії». 

Читайте також: Чи можна відновити найвідоміший український літак та скільки це коштуватиме

Нагадаємо, минулого тижня в Броварах запустили голосування щодо доцільності перейменування парку «Перемога». В опитуванні мешканцям громади поставили питання про те, чи варто перейменовувати центральний парк Броварів,а також чи на часі демонтаж у ньому символів радянського періоду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!