Сьогодні на Львівщині приземлили іранський «Шахед»

14170 0
Вранці упродовж 20 хвилин на Львівщині тривала повітряна тривога.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Сьогодні вранці, 4 листопада, о 05:09 на Львівщині розпочалася повітряна тривога, яка тривала до 05:30. Над областю сили протиповітряної оборони збили ворожий дрон-камікадзе. 

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький 

«Сили ППО збили над Львівщиною іранський дрон-камікадзе «Шахед». Руйнувань та постраждалих в області нема. Дякуємо нашим оборонцям з ПвК «Захід» за блискучу роботу», – написав він.

Читайте також: Як розпізнати дрон-камікадзе і що робити у разі його наближення 

Додамо, що вранці, 4 листопада, окрім Львівської області, повітряна тривога була також оголошена у Тернопільській, Хмельницькій та Рівненській областях. Крім того, вночі сили ППО збили ще 8 дронів також у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, у ДТЕК повідомили, що обстріли росіянами енергосистеми призвели до масштабних ушкоджень Укренерго. Деякі об’єкти повністю знищено і відновити їх неможливо, потрібно заново будувати. російські військові ракетними ударами пошкодили близько 40% енергетичної інфраструктури України, зокрема ТЕС, ТЕЦ та ГЕС. 

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!