Сьогодні паралімпійці приїдуть до Львова

2042 0
Сьогодні до Львова повертаються вісім паралімпійців з Ріо — представників Львівщини.
фото: УНН

фото: УНН

О 12:02 швидкісним поїздом «ІнтерСіті» 741К Дарниця – Трускавець прибуває перша група учасників літніх Паралімпійських ігор. Про це повідомляє УНН.

Цього ж дня, 22 вересня, повертаються додому представники фехтування на візках (шабля) Антон Дацко, Андрій Демчук, Наталія Морквич та тренери Іваницький Іван, Колеснікова Світлана та плавці Мар’ян Квасниця, Марина Ставбровська та тренер Олена Сальникова.

У п’ятницю, 23 вересня, зранку з Києва прибувають Мар’ян Павлик, Орися Ільчина. Цього ж дня, 23 вересня, о 12:02, швидкісним поїздом «ІнтерСіті» 741К Дарниця – Трускавець повертається третя група львів’ян — членів паралімпійської збірної - Олександр Дідух, Віктор Дідух, Роксолана Дзьоба-Балян та тренер Олег Ільяшенко.

Нагадаємо, на Паралімпіаді в Ріо українські спортсмени посіли третє місце.  

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!