Сьогодні та завтра у Львові діятимуть три центри вакцинації. Кого вакцинуватимуть

1630 0
Упродовж двох днів центри вакцинації працюватимуть з 16.00 до 19.00 год.
Фото: freepik

Фото: freepik

Упродовж сьогоднішнього та завтрашнього днів, 23 та 24 червня, центри вакцинації діятимуть у ТРЦ «Форум Львів», «Вікторія Гарденс» та ліцеї «Львівський». Також щеплення робитимуть мобільні й стаціонарні бригади медичних закладів, повідомляє ЛМР.

Читайте також: В Україні почали щеплювати від Сovid-19 колективи компаній. Як подати заявку

За словами керівниці міського управління охорони здоров’я Лесі Кобецької, центри вакцинації у ТРЦ «Форум Львів», «Вікторія Гарденс» та ліцеї «Львівський» діятимуть з 16.00 до 19.00 год.

У ТРЦ «Форум Львів» щеплення робитимуть на 3-му поверсі, у ТРЦ «Вікторія Гарденс» – на 2-му поверсі, в ліцеї «Львівський» – у вестибюлі.

Щеплення робитимуть вакциною «CoronaVac» тим людям, які зареєструвались у додатку «Дія», а також охочим – для цього їм необхідно взяти із собою декларацію із сімейним лікарем або паспорт.

Читайте також: Як і де можна отримати другу дозу вакцини від коронавірусу

Також, традиційно, щеплення робитимуть мобільні й стаціонарні бригади медичних закладів – вони працюють щоденно.

Нагадаємо, українськикй паспорт вакцинації має бути в застосунку «Дія» вже з 1 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!