Сьогодні у Львові працюватиме Фермерський ярмарок

2096 0
Для найменших відвідувачів ярмарку працюватиме дитяча зона.
ФОТО: ЛМР

ФОТО: ЛМР

У неділю, 16 червня, у Львові відбудеться Фермерський ярмарок на площі перед Центром Довженка, що на Сихові. Охочих придбати товар у локальних виробників запрошують з 12:00 до 19:00 год. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

«Ми провели опитування після першого ярмарку і зібрали багато позитивних відгуків. Також питали людей, як часто вони хочуть відвідувати такі ярмарки і отримали відповідь – раз в місяць. Перший ярмарок був на День матері, відтак тепер, практично через місяць проведемо вдруге такий ярмарок, якраз до Дня батька», – розповіла Інна Свистун, директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Мешканців та гостей запрошують відвідати ярмарок, посмакувати крафтовими та фермерськими продуктами. Для найменших відвідувачів ярмарку працюватиме дитяча зона.

Зазначимо, з метою підтримки локальних фермерів і крафтових виробників Львівщини щосуботи, до 29 вересня 2024 року, на площі Ринок працюватиме фермерський ярмарок.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!