Сьогодні й завтра у Львові святкуватимуть Івана Купала. Перелік локацій

7063 1
Традиційно, в Україні свято відзначають у ніч з 6 на 7 липня.
фото: ukr.mediа

фото: ukr.mediа

Сьогодні в Україні відзначатимуть Івана Купала. У цей день дівчата плетуть віночки і пускають по воді, ворожать на судженого, а пари стрибають через багаття. Tvoemisto.tv підготувало підбірку цікавих заходів, які відбудуться з цієї нагоди у Львові.

Шабаш на Купала

Коли: 6 липня з 15:00 по 18:00 7 липня;

Де: локацію повідомляють згодом на Фейсбук-сторінці

Скільки: від 150 грн.

На локації буде працювати бар, кухня, чайна, охорона, буде ватра, чілзона і місце для кемпінгу. Також організують трансфер до місця події.

Івана Купала у ТРЦ Victoria Gardens

Коли: 6 липня 17:00

Де: вул. Кульпарківська, 226а

Скільки: безкоштовно.

Львівян чекають автентичні українські пісні та танці, а 7 липня – майстер-класи з виготовлення віночків.

Ой, на Івана, та й на Купала

Коли: 6 липня 20:00-00:00

Де: Парк Горіховий гай, вул. Володимира Великого, 14а

Скільки: безкоштовно.

Львівян запрошують пострибати через багаття, пласти вінки і шукати цвіт папороті. Після основного дійства відбудеться кінопоказ.

Купала на Вірменській

Коли: 7 липня 17:00

Де: вул. Вірменська, 8

Цього року галерея «Мамина світлиця» святкує своє десятиріччя! Львів’ян запрошують долучитися до події, що відбудеться в день Івана Купала. Програмою передбачено модний показ просто неба, де побачите унікальні давні народні сорочки, традиційні костюми, а також сучасні яскраві образи в етно-стилі.


Читайте також:
7 Липня, 2019 09:10
Василь Свято Купала минуло два тижні тому, у період літнього сонцестояння. Сьогодні ж Івана Хрестителя. Годі обманювати себе самих і спотворювали звичаї предків.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!