Сьогодні в одному з парків Львова проведуть «маршрут здоров'я»

1073 0
Подія триватиме з 10:00 до 15:00 год у Замарстинівському парку.
Фото умовне

Фото умовне

Цієї суботи, 30 вересня, у Львові в Замарстинівському парку проведуть низку інтерактивних заходів. Зокрема, йдеться про «маршрут здоров'я», що є також профілактикою серцево-судинних захворювань. Про це повідомили в департаменті містобудування ЛМР.

У програмі – оздоровчі елементи скандинавської ходи та теренкуру. Діти зможуть позмагатися в бігу. Протягом усього часу працюватиме благодійний ярмарок та майстер-класи. Зібрані кошти спрямують на наплічники для військових медиків.

Подія триватиме з 10:00 до 15:00 год у Замарстинівському парку, що на вул. Івана Мазепи, 1а.

Організатори зазначають, що особливими учасниками події будуть воїни, які лікуються в Національному реабілітаційному центрі «НЕЗЛАМНІ».

Реєстрація на подію за посиланням.

Нагадаємо, що у Львові розпочалась ресєтрація на традиційну акцію «Хочу посадити дерево», в рамках якої усі охочі можуть посадити дерево у попередньо визначених лунках.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!