Сьогодні завершується другий етап підтвердження участі у спеціальній сесії мультитесту

1069 0
Бажання складати тест на сьогодні підтвердили понад 5 тис. вступників.

Сьогодні, 7 вересня, завершується другий етап підтвердження участі у спеціальній сесії національного мультипредметного тесту. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Читайте також: Львівським учням, які отримали максимум за мультитест, виплатять по 15 тисяч гривень

Вже 10 вересня для учасників з’явиться можливість завантажити запрошення, в якому буде зазначено дату, час і місце проведення тестування.

За даними Українського центру оцінювання якості освіти, бажання складати тест на сьогодні підтвердили понад 5 тис. вступників.

Спеціальна сесія національного мультипредметного тесту триватиме з 12 до 16 вересня. Інформація про результати за шкалою 100-200 балів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників тестування до 19 вересня.

Нагадаємо, 454 учні львівських шкіл отримали по 200 балів з одного предмету під час написання національного мультипредметного тесту. 144 учні набрали по 200 балів з двох предметів, а 40 учнів – по 200 балів з трьох предметів. 

Додамо, як повідомляла Лариса Середяк у коментарі Tvoemisto.tv, цього року в Львівській області національний мультипредметний тест на 600 балів склали 88 випускників. Це – найкращий результат з-поміж усіх областей по Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!