Соловій та Жадан зняли кліп в одній із львівських церков

10531 0
Також у багатьох сценах фігурує вулиця Руська у Львові.
Христина Соловій у кліпі

Христина Соловій у кліпі

Львівська співачка Христина Соловій записала вже другу спільну пісню «Серце» та кліп із фронтменом гурту «Жадан і Собаки» Сергієм Жаданом. Сцени кліпу зняли на львівських вулицях та в одній із церков. Відео опублікували на YouTube-каналі «Жадан і Собаки».

Головні сцени кліпу зняли на вулиці Руській та у церкві Святого Андрія, що розміщена на пл. Соборній, 3А.

Читайте також: Жадана у Львові запитали, чи піде він у політику

«Композиція «Серце» маніфест любові до світу, яка проростає з чесності та розуміння його недоліків і вад. Це відверта і зрозуміла історія кохання двох людей, за якою ховаються відданість і сміливість. Відеороботу знімали у Львові, і частина знімань відбулася у церкві св. Андрія Первозванного. Саме тому у відео виникає відчуття краси, яка існує понад часом та людьми. Так само, як і справжнє кохання, що долає будь-які перепони та упередження. Слухайте «Серце» на усіх стримінгових платформах, і пам’ятайте, що поруч із любов’ю ніколи не може стояти каяття. Адже, як говорила відома естрадна співачка Лана Дель Рей, любов варта всього!», – йдеться в описі до відео-кліпу.

Звукорежисер композицій – Віталій Телезін, а саундпродюсером став Сергій Кулаєнко.

Нагадаємо, що у соціальних мережах активно обговорювали перший кліп львівської співачки Христини Соловій на пісню «Юність», в якому знявся письменник Сергій Жадан. У відео Христина та Сергій зіграли історію кохання. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!