Христина Соловій зняла кліп з Сергієм Жаданом. Він викликав обговорення в мережі

14677 0
У ньому вони зіграли історію кохання.
Cкрін з відео

Cкрін з відео

У соціальних мережах активно обговорюють кліп львівської співачки Христини Соловій на пісню «Юність», в якому знявся письменник Сергій Жадан. У відео Христина та Сергій зіграли історію кохання. 

«Юність – дуже зваблива для кожного і кожної з нас. Їй ще нічого не страшно, вона на все здатна, бо не знає, чого не можна», – розповідає про кліп Соловій. 

Водночас враження користувачів соціальних мереж не такі однозначні. Наприклад, Олена Сас пише: «Люди, щоб розвіятись, обговорюють кліп молодої Христини Соловій на мотоциклі, де вона потім цілується з Жаданом. Нехай цілується на здоров'я, головне не це. А те, що все це косплей кліпу-прототипу Лани Дель Рей, «Ride». Першоджерело, так би мовити». 

Вона закликає українських артистів, яких називає прекрасними та самобутніми, не копіювати ідеї іноземних співаків та співачок. 

«Води немає, опалення не працює. А поки, як каже мій син, «бахкало» я безкінечно передивлялася новий кліп Христина Соловій на пісню «Юність». В ньому такий, традиційно, красивий Сергій Жадан, що дихання перехоплює. Красиве коротке кіно, красиві люди, музика і слова. І про головне в будь-який час та за будь-яких обставин — любов. Нова естетика: війна, вибухи, прем‘єра історії про кохання. Таке цікаве у нас життя», – пише Женя Кулеба. 

Читайте також: Письменника Доржа Бату звинувачують у шахрайстві. Автор – заперечує 

Нагадаємо, представниця України Злата Дзюнька з піснею «Незламна» посіла 9 місце на дитячому Євробаченні-2022 в Єревані. Професійне журі усіх країн-учасниць віддало їй 47 балів, а глядачі оцінили виступ співачки в 64 бали.

Софіко Векуа
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!