Спортивні комплекси та активне дозвілля на Львівщині. Запрацювала інтерактивна карта з локаціями

567 0
Кожен об’єкт містить контактну інформацію та доступні види спорту.
Умовне фото

Умовне фото

На Аналітичному порталі Львівщини доступна інтерактивна карта, яка містить докладну інформацію про спортивні комплекси, дитячо-юнацькі спортивні школи, спортклуби, пластові осередки та молодіжні центри. 

Джерело: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Ресурс має фільтрування закладів, яке дозволяє користувачам з легкістю знаходити і вибирати оптимальний варіант для своїх дітей, забезпечуючи їм можливість займатися улюбленим видом спорту якнайближче до дому. Кожен об’єкт містить контактну інформацію, дані про кількість тренерів, спортсменів, доступні види спорту, сторінки в соцмережах, фото тощо.

«Ми зібрали на одному дашборді усі заклади спорту, пластового руху, молодіжні центри, аби зробити пошук активного відпочинку легшим і більш доступним для кожного. Особливо корисним він буде для батьків, які шукають спортивні заклади для своїх дітей; для молоді, яка бажає займатися спортом або вступити до спортивного клубу; а також для всіх, хто цікавиться активним способом життя та бажає знайти спортивні заклади в своєму районі», – зазначив начальник управління молоді та спорту Роман Хім’як.

Інтерактивна карта доступна тут.

Читайте також: У Львові хочуть створити новий парк зі скеледромом

Нагадаємо, більшість школярів Львівської міської територіальної громади матимуть весняні канікули з 25 березня. Триватимуть канікули орієнтовно 1 тиждень. Щодо канікул на Великдень, то школи підуть відпочивати з 2 або 3 травня. Детальніше, коли і в яких школах будуть канікули читайте за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!