Стадіони біля львівських шкіл відремонтують до 2020 року

1510 0
Учора, 24-го листопада, стало відомо, що усі шкільні стадіони міста відремонтують за 4 роки в межах програми «Львів 2020».
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

За словами міського голови Андрія Садового, спортивними майданчиками користуються не тільки школярі, а й мешканці мікрорайону. Тому принциповим є не тільки відновлення полів, а й догляд за ними.

Читайте також: Біля шкіл та дитсадків Львова облаштують відеоспостереження

«Ми додатково будемо виділяти штатні одиниці в кожній школі для людини, яка має за цим всім доглядати. Бо інвестуємо значні кошти. Коли робимо поле, то треба думати, як має бути здійснений полив цього поля. Якщо робимо спортивні майданчики, треба робити так, щоб вони 10 наступних років не потребували ремонту», – зауважив Андрій Садовий.

Нагадаємо, на вулиці Городоцькій, 207, на місці роздягалень для спортсменів та споруди стадіону «Сільмаш» мають намір збудувати сучасний спортивний комплекс. Таке рішення прийняли після протесту львів’ян проти зведення на цій території багатоповерхівки. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!