Стало відомо, хто очолить львівське управління охорони історичного середовища

5369 0
Фахівчиня закінчила НУ «Львівська політехніка» за спеціальністю «містобудування», а згодом проходила стажування за кордоном.
Тетяна Балукова/фото ЛМР

Тетяна Балукова/фото ЛМР

Міське управління охорони історичного середовища очолить архітекторка Тетяна Балукова. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Її кандидатуру погодила експертна рада за результатами публічного відбору кандидатів на цю посаду. Тетяна Балукова має досвід роботи у сфері збереження історичної спадщини у Львові. Наразі вона працює за фахом в одній з архітектурних компаній у Лейпцигу.

Офіційно на посаду керівника управління охорони історичного середовища Тетяну Балукову призначать з 5 грудня цього року. 

«Зараз пані Тетяна є співробітницею німецької структури і повинна дотримуватися всіх вимог, що передбачає німецьке трудове законодавство. Тому до роботи у Львові вона зможе приступити на початку грудня», – зазначила керівниця управління персоналом ЛМР Лілія Савич.

Фахівчиня закінчила НУ «Львівська політехніка» за спеціальністю «містобудування», а згодом проходила стажування за кордоном. У Львові очолювала ЛКП «Архітектурно-археологічна служба» і працювала архітекторкою  –  консультанткою в проєкті GIZ GmbH «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова». З 2019 року живе у Німеччині та до цього часу працює архітекторкою в інженерному бюро країни.

Читайте також:  Після того, як у Львові затримали чиновника на хабарі, у міськраді додатково облаштують відеоспостереження 

Біографічна довідка Тетяни Балукової

Народилася 28 травня 1988 року у Львові.

Освіта:

  • 2005 – 2010  –  НУ «Львівська політехніка».

Досвід роботи:

  • 2010 – 2011  –  архітекторка в бюро «Перша архітектурна майстерня»;

  • 2011– 2012  – головна спеціалістка в Управління містобудування та будівництва ЛОДА;

  • 2012 – 2013 – архітекторка в офісі-представнику Krinner Schraubfundamente GmbH у Львові;

  • 2013 – 2017  –  архітекторка – консультантка в проєкті «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», GIZ GmbH;

  • 2018  – травень 2019  – керівниця ЛКП «Архітектурно-археологічна служба»;

  • серпень – вересень 2019 – архітекторка в бюро  MM+H GmbH, м.Пірна, Німеччина;

  • квітень – червень 2020 – архітекторка в Architektursalon GmbH;

  • жовтень 2020 – жовтень 2022 – архітекторка в інженерному бюро LEIPZIGBAU GmbH;

  • листопад 2022 і дотепер – архітекторка в SPS Plan GmbH.

Знання мов:

  • німецька – С1;

  • англійська – В1.

Нагадаємо, 5 серпня на отриманні хабаря у розмірі 1500 доларів затримали тимчасово виконуючого обов’язки керівника управління охорони історичного середовища ЛМР Георгія Корнєєва. Після його відсторонення посаду в.о. керівниці управління зайняла Наталія Алєксєєва. Водночас 5 жовтня провели публічний конкурсний відбір на цю посаду. Хто претендував на посаду читайте у новині.


___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!