Після того, як у Львові затримали чиновника на хабарі, у міськраді додатково облаштують відеоспостереження

5057 0
Крім того, Георгій Корнєєв після Революції Гідності давав інтерв’ю російським пропагандистам.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Нещодавно працівника управління охорони історичного середовища Львівської міської ради затримали тимчасово виконуючого обов'язки керівника управління охорони історичного середовища Георгія Корнєєва. Його підозрюють в отриманні неправомірної вигоди та зловживанні службовим становищем. Після цього в управлінні вирішили облаштувати додаткове відеоспостереження. Про це під час брифінгу 11 вересня повідомила в.о. керівниці управління охорони історичного середовища ЛМР Наталія Алєксєєва.

​Також Георгія Корнєєва звинуватили в тому, що він давав інтерв’ю пропагандистським телеканалам, у яких робив сепаратистські заяви. 

Зазначимо, що напередодні у коментарі Tvoemisto.tv начальниця управління персоналом ЛМР Лілія Савич повідомила, що у Львівської міськради немає жодних легальних інструментів для стеження, що і де пишуть чи публікують працівники. 

Читайте також: Посадовця Львівської міськради затримали на хабарі

Нагадаємо, що, як з’ясували ЗМІ, в 2015 році затриманий на хабарі тимчасовий виконувач обов'язків керівника управління охорони історичного середовища Георгій Корнєєв після Революції Гідності давав інтерв’ю російським пропагандистам, у якому стверджував, що львів’яни підтримують федералізацію та створення так званої Галицької республіки, а також називав націоналістів «холуями та пристосуванцями».

Додамо, що Tvoemisto.tv поспілкувалось із начальницею управління персоналом ЛМР Лілією Савич, щоби дізнатися відповідь на це запитання, а також поцікавилося, чи проходять працівники міськради додаткову перевірку; скільки в ЛМР є вакансій, кого найбільше бракує, як на це вплинула війна; якого омбудсмена шукає міський голова, скільки в нього заступників та навіщо контролерам і паркувальникам диплом про вищу освіту. Детальніше – у матеріалі.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!