Стало відомо, коли відкриють дорогу в центрі Львова біля облради, через яку створили петицію

1856 0
Внаслідок перекриття цієї ділянки ускладнений рух на пл. Митна та вул. Підвальна.
Фото: petition.e-dem

Фото: petition.e-dem

Вулиця Винниченка біля будівлі Львівської ОВА та обласної ради залишиться перекритою для руху транспорту до завершення воєнного стану. Внаслідок перекриття центральної вулиці на сусідні вул. Підвальна та площі Митній рух ускладнений, а через скупчення громадського та приватного транспорту на ділянці виникають затори. Про це повідомили у ЛОВА у відповідь на інформаційний запит Zaxid.net.

Читайте також: Як організовано дорожній рух на вул. Шевченка. Пояснення 

«Керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану», указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про ведення воєнного стану в Україні» для забезпечення належного виконання функцій та повноважень Львівської обласної військової адміністрації в умовах режиму воєнного стану наказом начальника Львівської військової адміністрації тимчасово обмежено рух транспорту на вулиці Винниченка (ділянка будівель 14-18) у місті Львові з 10.03.2022 до закінчення строку воєнного стану», – йдеться у відповіді ЛОВА.

Зазначимо, що Tvoemisto.tv неодноразово зверталося у Львівську ОВА, Львівську міську раду та патрульну поліцію Львова з проханням пояснити, чому ця ділянка досі перекрита, за чиїм розпорядженням її перекрили і коли відновлять доступ, проте відповідей так і не отримувало. Як нам пояснювали у патрульній поліції, до них не надходило жодних звернень, а перекриття цієї дороги здійснює приватна фірма. 

Також нагадаємо, що у травні через це у Львові зареєстрували петицію на платформі місцевих петицій. Станом на зараз там зібрали 550 голосів з 1000 необхідних.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!