Стало відомо, як почувається поліцейська, яку збили на тротуарі на Львівщині

3880 0
Працівниця правоохоронних органів отримала численні травми.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

У Яворові нетвереза водійка виїхала на тротуар та збила 25-річну поліцейську, яку госпіталізували. Стан жінки важкий. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини. Аварія трапилась 29 травня, близько 15:20, у Яворові на вулиці Львівській. Тоді водійка позашляховика «Toyota RAV4» не впоралась з керуванням, виїхала на тротуар та збила 25-річну поліцейську.

Унаслідок зіткнення працівниця правоохоронних органів отримала численні травми, повідомили у коментарі Tvoemisto.tv в Пешому територіальному медоб'єднанні Львова.

«Вона отримала важку-поєднану травму: відкриту черепно-мозкову травму, закритий перелом тазу, відкритий перелом малогомілкової кістки правої нижньої кінцівки. Стан важкий»– йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові п’яна лікарка скоїла ДТП

За попередніми даними поліції, на момент ДТП 34-річна жінка перебувала за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження. 

Нагадаємо, що від початку року на Львівщині зареєстрували 505 ДТП з постраждалими, загинуло у цих ДТП 64 особи та 675 людей травмовано.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!