Київ

Стало відомо, які мости на Київщині відремонтують за кредитні 26 млн євро

934 0
Наразі на Київщині більшість переправ вже є постійними, втім бюджетних коштів не вистачає на відбудову усієї пошкодженої росіянами транспортної інфраструктури, тому Україна вдається до кредитування.
Фото: Onur Group Ukraine

Фото: Onur Group Ukraine

Компанія ONUR GROUP, яка пройшла перевірку відповідності стандартам уряду Великої Британії та стала одним з головних підрядників для проєкту, відбудує 3 мости поблизу Києва. Про це повідомили у «Твоєму місту» у пресслужбі компанії.

Зазначається, що проєкт став можливим завдяки підтримці у розмірі 26,3 мільйона фунтів стерлінгів, яку видав уряд Великої Британії через eкспортно-кредитне агентство UK Export Finance на будівництво наступних об'єктів:

 – мостовий перехід через суходіл автомобільної дороги державного значення Т-10-07, Обуховичі – Ставрівка;

 – Т-10-05 мостовий перехід через річку Тетерів (у населеному пункті Іванівка);

 – мостовий перехід через річку Жерева автомобільної дороги.

Читайте також: у КМВА знайшли вихід, як зменшити затори через ремонти мостів у столиці  

Нагадаємо, Україна отримала в кредит від Citibank 31 млн євро на відбудову мостів у Київській області. Загалом, відновленню підлягають 6 мостів, які були уражені осколками чи повністю зруйновані. Відбудова мостів дасть можливість українцям знову використовувати критично важливі транспортні сполучення навколо столиці. Про кредит було анонсовано в рамках конференції Ukraine Recovery Conference, яка пройшла нещодавно у Лондоні.

Додамо, Tvoemisto.tv публікувало матеріал за підсумками конференції стосовно того, що вона принесла для Києва та області. Детальніше про щонайменше чотири інвестиційні проєкти за європейські кошти, читайте у матеріалі за посиланням

Довідка. ONUR GROUP – міжнародна група компаній, заснована у 1981 році Туреччині. Вона складається з понад 40 компаній, які працюють у 10 різних секторах економіки. Головна сфера діяльності – це будівництво та інженерія доріг, мостів, тунелів, дамб, аеропортів в та трамвайних ліній та інших інфраструктурних проєктів. ONUR GROUP збудували по світу понад 8000 км доріг і займає 82-ге місце в рейтингу 250 найбільших міжнародних підрядників світу за версією провідного міжнародного видання ENR. В Україні компанія працює з 2014 року. За цей час реалізувала тут близько 150 проєктів та збудувала майже 6000 км доріг, та інвестувала понад 500 млн доларів у економіку України.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!