Стали відомі імена росгвардійців, які чинили геноцид на Київщині

979 0
Напереродні радник президента також оприлюднив частини та підрозділи зс рф та росгвардії.
Зруйнована Бородянка/фото: з відкритих джерел

Зруйнована Бородянка/фото: з відкритих джерел

Українська розвідка отримала список військовослужбовців управління росгвардії по хабаровському краю, що брали участь у геноциді мирних українців в Київській області. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

«ГУР МО України здобуло список військовослужбовців управління росгвардії по хабаровському краю, що брали участь у геноциді народу України в Київській області. Покидьки! Без честі, душі та совісті. Не всі з вас дійдуть до суду, щоб постати перед ним. ГУР гарантує», – йдеться в повідомленні.

Зі списком злочинців можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо також, що радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович оприлюднив частини та підрозділи збройних сил рф та росгвардії, які вчинили військові злочини в містах Київської області, зокрема Бучі, Гостомелі, Ірпені. Список він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ірпінь, Бучу, Гостомель та всю Київську область звільнили від російських військ. Але після звільнення Київської області від російських загарбників з’явився фотоархів вчинків антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих, пов'язаних мирних громадян України. Їх російські окупанти вбили з особливим звірством. Реакції соціальних мереж на Бучанську різню та інші звірства ворога у містах під Києвом читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!