На правах реклами

Стартує третя черга. У Львові на Левандівці будують 6-поверховий ЖК Roksolana

1588 0
Квартири у третьому будинку, який мають здати в експлуатацію у грудні 2025 року, продаватимуть за новим законом.

Першу чергу будівництва малоповерхового житлового комплексу Roksolana, що на вулиці Роксоляни у мікрорайоні Левандівка, розпочали у червні 2023 року. Сьогодні ж компанія-забудовник Trident Development оголошує про старт зведення третього будинку. Про темпи будівництва, третій будинок і плани – далі у матеріалі.

«Ми неухильно дотримуємося філософії комфортного та продуманого житла. Тут, як і у двох інших будинках, пропонуємо майбутнім мешканцям квартири з функціональними плануваннями. Квадратні кімнати, великі кухні, широкі балкони, пропорційні санвузли та коридори – усе розплановано так, аби площа житла закривала максимум потреб», – сказав співзасновник Trident Development Святослав Луцишин.

Третій будинок матиме 6 поверхів і 3 під’їзди. Тут облаштують 70 осель. Однокімнатні квартири матимуть площу від 33м² до 45м², двокімнатні – від 51м² до 70м².

Вартість квартир:

  • від 1000$/м² до 1100$/м² для однокімнатних;
  • від 1000$/м² до 1050$/м² для двокімнатних.

 

Забудовники пропонують розтермінування на 12 місяців для покупців однокімнатних квартир та на 18 місяців для майбутніх власників двокімнатних. Перший внесок має становити 30% вартості.

Тут буде дворівневий підземний паркінг, місця на якому широкі та пропорційні для зручного безпечного заїзду авто. Вартість паркомісця становить 10 000$.

Продаж відповідно до нового закону

Важливим моментом є те, що квартири у цьому будинку продаватимуть відповідно до нового закону «Про гарантування речових прав на об'єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому», що набрав чинності у жовтні 2023 року. Таким чином покупець матиме спеціальне майнове право на майбутнє житло й додаткові гарантії від забудовника.

«Ми чесні зі своїми клієнтами, проте не буде зайвим підкріпити ці слова документально. Договір купівлі-продажу майбутнього обʼєкту нерухомості за новою системою захищає інвестиції покупця у будівництво, адже одразу ж фіксує право власності у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Крім того, перед продажем, забудовник вносить усю інформацію у цей же реєстр, що свідчить про наявність усієї дозвільної документації, а також про неможливість продажу житла на неіснуючих поверхах. Доступ до дозволів, техумов та експертиз є у «Дії», – коментує Святослав Луцишин.

Дизайнерські рішення та безбар’єрність

Дизайн холів для житлового комплексу розробила студія Koshulynskyy & Mayer. За основу у проєкті використовують такі прості матеріали, як цегла та бетон, а яскравості простору додають активні кольори. Усе це дизайнери підкреслюють акцентними деталями: цікавими світильниками, стильними блоками вхідних груп, незвичайними перилами та іншими дрібними елементами. Усі матеріали та деталі в інтер’єрах публічних зон функціональні, зручні в експлуатації та довговічні – це позиція дизайн-студії.

Проєкт благоустрою території житлового комплексу Roksolana розробляли архітектори бюро URBANIDEAS, які системно й послідовно повертають природу у міське середовище. Відтак тут буде громадський простір із великим різноманіттям рослин і з мінімальним використанням твердого покриття, буде багато місць для сидіння і цікаві релакс-зони. Для дітей облаштують ігрові майданчики, а для дорослих – вуличні тренажери.

Визначальною характеристикою для будинків та території довкола є безбар’єрність.

«Функціональність – головна характеристика для нашого об’єкту. Коли ми створювали проєкт житлового комплексу Roksolana, то подумали про різні категорії майбутніх мешканців: і про молодих батьків з дитячими візочками, і про тих, хто пересувається за допомогою крісел колісних чи милиць. Входи у будинки в нас є з рівня землі, тобто без додаткових сходинок, у холах маємо широкі пологі пандуси, у кожній секції є ліфт, територія також має мінімальні перепади висоти», – розповідає Святослав Луцишин.

Хід будівництва

Команда Trident Development почала зводити першу чергу житлового комплексу 5 червня 2023 року, а в жовтні активні роботи стартували й на другій черзі. Команда фахівців своєї справи забезпечує вчасне та якісне будівництво. На об’єкті постійно перебуває керівник будівельної дільниці Роман Маринчук, який і контролює всі процеси. Окрім цього, на будівельному майданчику регулярно з’являються представники служби технагляду.

Станом на сьогодні у першому будинку вже змурували зовнішні стіни, встановили вікна, змонтували внутрішні системи каналізації, завершили зведення міжквартирних і міжкімнатних перегородок, а ще виконуємо електромонтажні роботи. Детальніше про будівельні процеси на об’єкті коментує керівник будівельної дільниці:

«У перших двох секціях вже штукатуримо стіни, скоро перейдемо до фасадних робіт. Що стосується 3-4 секцій, тобто другого будинку, то там ми завершили монолітно-каркасні конструкції і муруємо зовнішні стіни. Для третьої черги викопали котлован та забетонували фундаментну плиту».

Нагадаємо, Roksolana – це сучасний 6-поверховий житловий комплекс, де буде все необхідне для якісного та комфортного життя. Багато уваги забудовники надали безпеці майбутніх мешканців: територія буде під відеонаглядом, доступ до під’їздів відбуватиметься за допомогою смартфону, а паркінг слугуватиме сучасним укриттям на випадок повітряних загроз.

Дізнатися більше про Trident Development і житловий комплекс Roksolana ви можете на сайті компанії або на сторінці в Instagram.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!