Студентка УКУ з донькою загинули через російську атаку по гіпермаркету в Харкові

1377 0
Загиблі були активними парафіянами Української Греко-Католицької Церкви.
Фото: Sestra Olexia

Фото: Sestra Olexia

Студентка першого курсу Катехитично-педагогічного інституту Українського католицького університету Ірина Мироненко та її 12-річна донька Марія загинули внаслідок російського удару по будівельному гіпермаркету «Епіцентр» 25 травня. Про це повідомили в університеті. 

«Спільнота Українського католицького університету висловлює щирі співчуття, насамперед старшій доньці Ірини – Надії Фаст, яка також навчається в Інституті, а також всім рідним та близьким», – йдеться у повідомленні. 

Чоловік Ірини, який був разом з дружиною та донькою в торговому центрі, зараз перебуває у важкому стані в реанімації. 

Нагадаємо, російські війська 25 травня вдень вдарили по будівельному гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові. Понад 16 годин тривала ліквідація пожежі. Станом на 27 травня відомо про 18 загиблих, ще 48 людей поранено.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!