Святослав Вакарчук вступив до тероборони Львівщини

1466 0
Лідер гурту «Океан Ельзи» захищатиме Львів від окупантів.
Фото: Facebook Олександра Тищенка

Фото: Facebook Олександра Тищенка

Співак, музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакрчук вступив до лав Сил територіальної оборони Львівщини. Про це повідомив начальник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тищенко.

Читайте також: Чоловіки, які евауюються до Львова і області, мають стати на облік до 24 год після прибуття. Наказ

«Офіцер запасу, почесний громадянин міста Львова, музикант та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук став у бойовий стрій захисників України! Відсьогодні, у складі територіальної оборони Львівщини він починає виконувати свій військовий обов'язок. Бажаємо йому солдатського щастя! Перемога буде за нами! Слава Україні!», – написав він.

Додамо, що бригада Сил територіальної оборони на Львівщині сформована на 90%. Наразі Сили тероборони у Львівській області нараховують кілька тисяч добровольців. Нагадаємо, що чоловіків-переселенців, які перебувають на Львівщині, закликають йти у тероборону. 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!