Сили оборони України знищили кадирівців, причетних до масових вбивств мирного населення Сирії

2064 0
Місце дислокації цього підрозділу – місто Шалі (тимчасово окупована росіянами Чеченська Республіка Ічкерія).
фото: командування сил спеціальних операцій ЗСУ

фото: командування сил спеціальних операцій ЗСУ

Воїни Сил оборони України знищили під час штурму низки населених пунктів у Донецькій області кадирівців, чимало з яких були учасниками масових вбивств мирного населення Сирії. Про це повідомляє командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

«Знайомтеся: військовослужбовці 1-ї батальйонно-тактичної групи 70-го мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізіїі 58-ї армії південного військового округу. Місце дислокації цього підрозділу – місто Шалі (тимчасово окупована росіянами Чеченська Республіка Ічкерія). Ця купа їхніх понівечених тіл – лише частина батальйонно-тактичної групи», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія продовжує блокування Харкова і не полишає спроб захопити Маріуполь

Командира БТГр разом зі його начальником штабу ліквідували під час обстрілу у своїй БМП-3. Із усіх, хто перебував у тій машині, тимчасово вижив лише сержант Магомедов. Обгорілого та майже мертвого його знайшли українські військові.

«Як виявилося, досвід війни з беззахисними людьми не допоміг росіянам під час зустрічі із нашими вояками», – додають у командуванні.

Нагадаємо, що у Генеральному штабу Збройних Сил України назвали загальні бойові втрати противника з 24 лютого по 11 квітня. Зокрема, ворог вже орієнтовно 19 500 осіб живої сили. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!