Синоптики попередили про грозу та шквали вітру у Львові

1562 0
На найближчу добу у Львові прогнозують мінливу хмарність. Уночі – без істотних опадів, вдень очікують короткочасний дощ, грозу, град.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, на території Львівської області та у Львові сьогодні, 13 вересня, вночі та вранці місцями буде туман видимістю 200-500 м. Удень – грози, під час грози місцями шквали 15-20 м/с, град. Мешканців міста просять зважати на прогнози синоптиків та дот римуватись правил безпечної поведінки під час грози.

Окрім цього, на найближчу добу у Львові прогнозують мінливу хмарність. Уночі – без істотних опадів, вдень очікують короткочасний дощ, грозу, град. Уночі та вранці – туман. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, під час грози шквал 15-20 м/с. Температура вночі 8-10 градусів тепла, вдень 21-23 тепла.

Читайте також: Поліція Львова затримала серійного викрадача решіток дощоприймачів

14-15 вересня очікується мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура вночі 6-11 градусів тепла, вдень 20-25 тепла.

16-17 вересня – хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 7-12 градусів тепла, вдень 15-20.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!