У Львові знову дощитиме. Якою буде погода на вихідні

1772 0
Під час грози не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами
Фото:glavcom.ua

Фото:glavcom.ua

Сьогодні, 10 липня, у Львові прогнозують грозу, а завтра легкий дощ. За прогнозами Львівського регіонального гідрометцентру, у суботу, 10 липня, по місту та області вдень буде гроза, місцями град. Під час грози у Львові прогнозують сильні пориви вітру –  15-20 м/с. Температура вночі 15-17° тепла, вдень 25-27° тепла.

Читайте також: На деяких вулицях потоп, розшитий дах та повалені дерева. Наслідки негоди. Фото

У неділю, 11 липня, впродовж дня прогнозують незначну хмарність, а також незначні опади. Температура повітря коливатиметься від 19 до 24° тепла.

У понеділок, 12 липня, прогнозують вночі до 19° тепла, вдень до 25°. Такий прогноз опублікували на сайті Львівського аеропорта.

Додамо, що під час грози не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Також варто уникати відкритої місцевості та води, бо вода – дуже добрий провідник струму.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Нагадаємо, 24 червня у Львові була сильна спека. Метеорологи фіксували підняття температури до рекордної температури – 33-34 градусів тепла. Після спеки по обіді, 25 червня, в місті пройшла гроза, яка повалила багато дерев. Ще один буревій пройшов Львовом 30 червня. Він повалив у Львові 118 дерев, підтопив 29 підвалів і 10 під’їздів, пошкодив 24 дахи, а також спричинив 53 аварії на мережах вуличного освітлення. Детальніше про наслідки негоди читайте у матеріалі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!