Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вул. Сахарова, затор на вул. Б. Хмельницького

1913 0
Станом на 18:30 год у Львові утворився значний затор на вул. Б. Хмельницького. Автомобілі повільно рухаються в обидві сторони. А через ДТП поблизу трамвайного ДТП значно ускладнений рух на навколишніх вулицях
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Затор на вул. Б. Хмельницького на ділянці від в’їзду у місто в районі ринку «Галицьке перехрестя» і до кільця на вул. Липинського, повідомляється в спільноті «Варта 1»

Читайте також: На центр Львова очікує кардинальна зміна руху. 15 нововведень

Біля трамвайного депо на перехресті вулиць Сахарова - Вітовського - Коперника сталось ДТП на трамвайній колії. Рух на цій ділянці ускладнений.

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

Нагадаємо, 14 грудня на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!