Ситуація на дорогах Львова: затори після бурі, не курсують трамваї

4002 0
Рух транспорту в місті ускладнено.
фото: сторінка Ігоря Зінкевича в мережі Facebook

фото: сторінка Ігоря Зінкевича в мережі Facebook

Через бурю, яка відбулася у Львові вночі, зараз по місту ускладнено рух. Громадський транспорт курсує, проте затримки відбуваються через затори, повідомив у коментарі Tvoemisto.tv в. о. начальника управління транспорту Олег Партика.

«Сильні затори по місту, є ДТП. Стоїть центральна частина, вулиці Шевченка, Городоцька, Бандери, Любінська, Чорновола», – говорить він.

Як повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv, станом на 10:00 у центрі заторів вже немає.

Читайте також: Львовом пронеслася сильна буря. Наслідки, фото

Як розповів Tvoemisto.tv речник ЛМКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, зараз є ускладнення руху трамваїв №№1, 2, 4, 5, 7, 9 через ДТП на площі Митній. Також на площі Осьмомисла зламався трамвай №6, аварійна бригада вже виїхала на місце.

За його словами, через наслідки бурі не курсували трамваї №1 та №9, оскільки на вулиці Бандери впало дерево, також було ускладнено рух тролейбусів №13 та №25. Зараз їхній рух вже відновлено.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!