Ситуація на вулицях Львова. Через ДТП на Бандери зупинився трамвайний рух

1501 0
Також заблоковане перехрестя вулиць Степана Бандери – Героїв УПА.
фото: зручне місто

фото: зручне місто

На вулиці Степана Бандери у Львові трапилася дорожньо-транспортна пригода. Як повідомили у ГО «Зручне місто», через відсутність світлофорів та нехтування водієм буса знаків трамвайний рух вулицею зупинися.

Також заблоковане перехрестя вулиць Степана Бандери – Героїв УПА.

Нагадаємо, що після відкриття відремонтованої частини вулиці Степана Бандери на перехресті з вул. Антоновича у Львові зупинилося кілька тролейбусів та утворився затор. На цій ділянці є пересічення трамвайних та тролейбусних мереж, і одна з цих мереж знеструмлена. 

Аби вирішити проблему із зупинкою тролейбусів на цій ділянці, на перетині Бандери – Антоновича мали увімкнути світлофор. Він регулюватиме рух на перехресті, тож тролейбуси не матимуть перешкод, щоб долати знеструмлену ділянку мережі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!