Київ

Тактильна плитка відпала, а ліфти не працюють. Як виглядає перехід на Шулявці за 34 млн грн

482 0

У щойно відремонтованому підземному переході біля метро «Шулявська» вже відпадає тактильна плитка. Про це свідчать фотографії, опубліковані спільнотою «Пасажири Києва».

Як видно зі світлин, в переході зірвалась тактильна плитка та постирались попереджувальні лінії. Також, не працюють ліфти. 

На сходах утворюються калюжі.

Реконструкцію завершили в грудні 2023 року, втім, термін дії Договору про ремонтні роботи продовжили до 1 травня 2024 року. Вартість реконструкції склала 34,4 млн грн. За цю суму мали обладнати 4 ліфти, очистити дощоприймачі та замінити плитку і оздоблення стін.

Нагадаємо, під Шулявською транспортною розв'язкою можуть побудувати велопішохідний тунель. Відповідний проєкт розглядали на засіданні робочої групи Київської майстерні міста

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!