Тарифи на тепло і гарячу воду в цьому сезоні мають залишитися незмінними

1748 0
Теплокомуненерго матимуть можливість укладати річні договори з НАК «Нафтогаз» за вигідною ціною
ілюстративне фото: news.tut.by

ілюстративне фото: news.tut.by

20 січня відбулася нарада з питань тарифної політики у галузі централізованого теплопостачання. Так, учасники зустрічі домовилися напрацювати проєкт спільного Меморандуму, який регламентуватиме низку домовленостей. Йдеться, зокрема, про те, що тарифи на тепло та гарячу воду в цьому опалювальному сезоні залишаться незмінними. Про це повідомляє Урядовий портал.

Окрім цього, серед домовленостей – проведення спільної роботи над реструктуризацією заборгованості перед НАК «Нафтогаз», що утворилася через різницю між виручкою ТКЕ та тарифною виручкою (так звана «різниця в тарифах»). А теплокомуненерго матимуть можливість укладати річні договори з НАК «Нафтогаз» за вигідною ціною.

Читайте також: Чи можуть львів'яни уникнути зростання ціни на доставку газу. Роз'яснення

Прем’єр-міністр за підсумками наради дав доручення підготувати та подати Кабінету Міністрів проєкт Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у галузі централізованого постачання теплової енергії та гарячої води в Україні.

Нагадаємо, що уряд України встановив граничну ціну на газ на рівні 6,99 грн за кубометр. Таке рішення ухвалив днями Кабмін на позачерговому засіданні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!