Телефонні аферисти у Львові: містян просять бути обачними

7903 0
Львів’ян закликають бути обачними та не потрапляти на гачок телефонних аферистів.

Телефонні шахраї не втомлюються здійснювати свою «діяльність». На Львівщині протягом останнього тижня мають місце непоодинокі випадки вимагання невідомими особами грошових коштів, – інформує прес-служба ДФС у Львівській області.

Схема видурювання грошей проста: зловмисники телефонують начебто від імені в.о начальника ГУ ДФС у Львівській області Василя Лемішовського та керівництва органів державної фіскальної служби до посадових осіб СПД з проханням передати кошти або перерахувати на банківський рахунок для «фінансування» окремих заходів:   надання матеріальної допомоги воїнам АТО, проведення перевірки, зустрічі високопоставлених осіб з Києва, тощо.

Читайте також: Які види шахрайства найпоширеніші у Львові: 8 прикладів

Телефонні дзвінки здійснюються як на стаціонарні, так і на мобільні телефони з попередженням, - якщо не заплатите гроші, то податкова внесе ваше підприємство до «чорного списку».

ДФС Львівщини закликає львів’ян: «Просимо вас, будьте максимально обережні та не піддавайтесь на подібного роду провокації. Шахраї телефонували з номера 073-480-18-84 та просили перерахувати гроші на рахунок 5211 5273 0508 8532, відкритий на Малош Євгенію у «Приватбанку». Якщо трапляються (чи були) такого роду телефонні дзвінки, не замовчуйте факти. Просимо вас повідомити у відділ внутрішньої безпеки УВБ ГУ ДФС у Львівській області за адресою: Львів, вул. Стрийська, 35, або телефонами (032) 297-39-56, 297-36-09».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!