Купуєш хліб – підтримуєш незламних

603 0
Купуючи продукцію ТМ «AGROLA» - підтримуєте «Незламних».

Бренд «Agrola» – це нова культура хлібопекарства та частиною нашої стратегії є розвиток суспільства, в якому ми живемо та творимо.

Зокрема ми в «Agrola» вважаємо стратегічно необхідною для побудови нашої оновленої демократичної держави системну роботу з підтримки наших воїнів та побудови суспільства на засадах ветераноцентричності, тобто всеохоплючої подяки тим, завдяки кому ми існуємо.

Тому «Agrola» об’єднується з Національним реабілітаційним центром “Незламні“  для підтримки наших поранених захисників.

Запрошуємо і Вас долучитися до благодійної ініціативи. Зробити це можна, купуючи продукцію “Agrola” із спеціальним маркуванням «Незламні як ти».

50 коп. з кожного виробу «Agrola» з маркуванням «Незламні як ти» спрямовуються на відновлення наших ветеранів, які брали участь в бойових діях, боронили нас і потребують лікування та системної реабілітації.

Бо наша основна мета  здорові і щасливі воїни, які продовжують продуктивно жити в новітній украіні, яка постала завдяки їм.

Купуй «Агрола» – підтримай «Незламних» та пам`ятай, що вартість продукції ТМ «Agrola» для споживача не зростає.

Шукайте вироби від «Agrola» в торгових мережах, а також в магазинах біля вашого дому.

Партнерська публікація
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!