Топ-5 рецептів смачних зимових сніданків

6202 0
Не пропускайте ранковий сніданок, адже він дає заряд енергії на весь день! Обирайте той рецепт, що Вам найбільше до смаку.

Пропонуємо вам  рецептів сніданків на зиму від видання tochka.net

1. Шматочок бринзи (або будь-якого нежирного сиру) і варене біле м'ясо курки

Цей ситний сніданок сподобається людям (особливо тим, кого називають жайворонками), які люблять добре поїсти зранку. А також людям, які змушені добре поснідати, тому що не відомо, чи буде обід.

2. Знежирений домашній сир із медом та корицею

Цей сніданок не лише смачний, але й насичений білками й кальцієм, що необхідні для красивої шкіри, красивих волосся й нігтів.

3. Шматочок сиру тофу, вівсянка і стакан грейпфрутового соку

Грейпфрутовий сік наповнить організм вітамінами, сир тофу – хороше джерело необхідних білків, вівсянка – складні вуглеводи, які надовго втихомирять апетит і захистять від зайвих кілограмів.

Читайте також: Топ5- напоїв, які допоможуть зігрітися в холодну погоду

4. Знежирений йогурт з фруктами й горіхами

Це не лише смачно, але й хороший засіб проти зморшок. Учені встановили, що кисломолочні продукти, такі як йогурт й кефір, перешкоджають появі зморшок. А горіхи (будь-якого різновиду, головне, щоб були сирими) роблять шкіру більш пружною і зберігають еластичність.

5. Легкий омлет з сиром і куркою

Інгредієнти: 1 куряча грудинка; 1 великий помідор; 2 яйця; 1 ст. л. масла; 5 ст. л. молока; 2-3 ст. л. тертого сиру; сіль і перець за смаком; свіжа зелень.

Приготування: ріжемо курку тонкими скибочками й обсмажуємо в маслі до утворення золотистої скоринки, викладаємо курку у форму для запікання, зверху кладемо помідори, нарізані кружальцями. Яйця збиваємо з молоком, гарненько солимо й перчимо.

Виливаємо яєчну суміш на м'ясо з помідорами, зверху посипаємо тертим сиром, ставимо в духовку під гриль на 15 хвилин. Як тільки сир зверху зарум'яниться, наш омлет готовий. Посипаємо його дрібно нарізаною зеленню й подаємо до столу.

 

Читайте також: Як уберегти обличчя взимку? 10 правил здорової шкіри


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!