Трагедія на морі. У Львові збирають кошти, щоб перевезти тіло львів'янина із Криму

17201 0
Хлопчика Матвійка похоронили вчора, 24 серпня, а загиблого Михайла, якого знайшли за кілька днів після інциденту, сім'я хоче перевезти із Криму.
Фотоколаж: Твоє місто

Фотоколаж: Твоє місто

У Львові збирають кошти на перевезення тіла Михайла, якого знайшли 23 серпня у Криму. Сім'ї потрібно назбирати близько 65 тисяч гривень, щоб перевезти його додому. Він разом із семирічним сином зник на матраці на Херсонщині, на острові Джарилгач 19 серпня. Тіло хлопчика майже одразу знайшли, а пошуки чоловіка продовжували. Про це Тvoemisto.tv повідомили родичі загиблих.

Реквізити для допомоги: 4441114454164615 (Монобанк, Ірина Качмар, дружина Михайла).

Дружина Михайла Ірина залишилася із двома доньками шкільного віку.

Нагадаємо, 19 серпня, на Херсонщині, на острові Джарилгач, що поблизу Лазурного, під час купання на матраці зникли батько і його син, які приїхали відпочивати зі Львова. О 15:35 год. на острові біля берега у воді поліцейські знайшли тіло семирічного Матвійчика. Пошуки зниклого батька Михайла продовжили. До пошукових робіт залучили 33 рятувальники. 

Згодом у Львові оголосили збір коштів на допомогу для родини львів'ян, яких віднесло у морі на матраці і які потонули. 23 серпня сім'ї повідомили, що тіло Михайла знайшли у Криму в Чорноморському.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!