Трамваї №2 у Львові курсують за зміненим маршрутом

4685 0
Трамвай за маршрутом №2 сьогодні впродовж дня продовжує курсувати на Погулянку.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Про це Tvoemisto.tv повідомив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар. За його словами, учора служба енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс» завершила усі роботи із підключення високовольтного кабелю та заміни вигорілої кабельної муфти.

«Усі роботи, які були покладені на працівників нашої служби енергогосподарства, виконано. Зараз ми чекаємо, поки колеги із ПАТ "Львівобленерго" завершать свою частину робіт. Сьогодні упродовж дня на сихівському напрямку курсуватимуть лише 10 вагонів 8-го трамвайного маршруту, а 12 вагонів трамвайного маршруту №2 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом: Коновальця – Вахнянина», – зазначив Іван Бондар.

Читайте також: Щоб трамваї не возили повітря. Як визначають доцільність транспортних проектів у Львові. Візуалізація

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» перепрошує за тимчасові незручності та сподівається на розуміння пасажирів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!