У Львові знову зросла кількість хворих на ГРВІ

1210 0
Серед хворих великий відсоток дітей віком до 17 років.

У Львові знову фіксують збільшення кількості хворих на ГРВІ. Минулого тижня, з 9 до 15 жовтня, на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 5100 людей. Це на 21% більше, ніж попереднього тижня. Зараз інтенсивний показник захворюваності на 8,3% перевищує епідемічний поріг. Про це повідомили в управління охорони здоров'я ЛМР.

До порівняння, за попередній, 40 тиждень, було  4205 випадків, інтенсивний показник становив 549,7 на 100 тисяч населення. Тобто підвищення захворюваності на 21%, пояснила керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко.

Чиайте також:  Чим зараз хворіють на Львівщині. Пояснення лікаря 

Серед хворих – 2227 дітей віком до 17 років. Це 43,7% від загальної кількості захворілих.

Нагадаємо, що в Україні побільшало хворих на гострі респіраторні вірусні захворювання. Саме у жовтні починається епідемічний період, коли кількість випадків ГРВІ, грипу та COVID-19 стрімко зростає. Чи можуть у Львові ввести масковий режим читайте у новині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!