Три дні волонтери збиратимуть допомогу військовим з Львівщини

2063 1
Відсьогодні упродовж трьох днів, до 16 серпня, біля пам’ятника Данилу Галицькому у Львові волонтери збиратимуть необхідні речі для бійців 24-ї бригади, які вночі на 13 серпня, повернулися до Львова у коротку відпустку.
Фото: euromaidanonline.com

Фото: euromaidanonline.com

Про це інформують активісти ініціативи "Допоможи фронту".

Організатори акції зазначають, що потрібні:

-          берці,

-          форма,

-          спальники,

-          карімати та інші речі.

«Хлопці повернулися голі, босі, так як усі їхні речі погоріли під час обстрілу під Зеленопіллям. Тому зараз вони особливо потребують нашої моральної та матеріальної підтримки», – наголошують волонтери.

Окрім того, просять всіх небайдужих у соціальних мережах висловлювати підтримку бійцям 24-ї бригади й іншим підрозділам, що захищають єдність, гідність і майбутнє нашої країни, пише ZAXID.NET.

Читайте також: Львів'ян запрошують скуштувати узбецьку шурпу і допомогти війську

Як повідомляло tvoemisto.tv, у суботу, 16 серпня, у Парку культури біля центрального входу з 17:00 збиратимуть кошти для військових на «Ярмарку смаколиків». Усі охочі зможуть принести та продавати спечені ними вироби чи придбати солодощі і таким чином допомогти воякам на сході України.


Читайте також:
14 Серпня, 2014 20:25
Ольга Тільки це не ГО "Пліч-о-пліч", а громадська ініціатива "Допоможи фронту". Прохання виправити помилку і надалі при поширенні інформації спершу перевіряти її.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!