Центр «Джерело» просить львів’ян підтримати їх на всеукраїнському конкурсі соціальних ініціатив

3601 0
За кілька днів потрібно назбирати понад 5 тисяч голосів.
Фото: Наталія Сіреджук

Фото: Наталія Сіреджук

Львівський навчально-реабілітаційний центр «Джерело» просить підтримати їх на всеукраїнському конкурсі соціальних ініціатив. Усе, що потрібно, – це проголосувати на сторінці конкурсу.

Проголосувати просять за проєкт №55.

Читайте також: Містом на інвалідному візку. Чи стали оновлені вулиці Львова доступними. Експеримент

Мета конкурсу – підтримати організації, які упродовж 2021 року реалізували чи реалізовують соціальні ініціативи.

«Запрошуємо кожного з Вас підтримати голосом Джерело! Разом з Вами ми ще раз наголосимо на важливості розвитку соціальних послуг», – закликають у центрі «Джерело».

Голосування розпочалося сьогодні і триватиме лише кілька днів – до 30 листопада. Потрібно назбирати більше 5 тисяч голосів.

«Не треба вносити ніяких даних і карток. Маємо лише кілька днів – а треба понад 5 000 голосів! Нам дуже треба перемога і винагорода, щоб далі робити важливе щодня! У разі перемоги винагорода буде використана на основну діяльність благодійної установи центру»,написала керівниця відділу розвитку у навчально-реабілітаційному центрі «Джерело» Наталія Сіреджук.

Читайте також: Тут вчаться дружити. Чим займаються вихованці реабілітаційного центру «Джерело»

Як йдеться на сайті Конкурсу соціальних ініціатив, за результатами конкурсного відбору, організаціям присуджується винагорода, яка повинна бути спрямована на покриття адміністративних витрат ОГС – переможців конкурсу у 2022 році. Таким чином підтримується організаційна спроможність реалізовувати нові соціальні ініціативи.

Організації-переможці визначатимуться шляхом онлайн-голосування.

Розмір винагороди визначається відповідно до обсягу адміністративних витрат організації-переможця конкурсу, однак не може перевищувати суму, еквівалентну 10 000 €. Винагорода надається в гривнях.

Ми будемо дуже вдячні і раді, якщо велика кількість людей своїм голосом стануть з нами солідарні і допоможуть перемогти!

Проголосувати можна тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!