Україна

Цієї ночі протиповітряна оборона збивала цілі в семи областях України

770 0
рф атакувала Україну 28 БпЛА.
Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

У ніч на 22 грудня російські окупаційні війська атакували Україну 28-ма ударними  безпілотниками типу «Shahed» з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф,  Чауда – Крим. Про це повідомлии у Повітряних Силах. 

До відбиття повітряного нападу залучили авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. У результаті бойової роботи збили 24 «шахеди» у межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей.

Читатйе також: Країни Балтії погодили спільне регіональне застосування санкцій проти рф та Білорусі

Нагадаємо, у ніч на 21 грудня протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаської, Херсонської, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях. 

Додамо, президент чекає від військового керівництва країни нового мобілізаційного плану. Про це Володимир Зеленський сказав під час пресконференції у вівторок, 19 грудня. За його словами, Генштаб пропонує мобілізувати додатково 450-500 тисяч людей. Коштуватиме це державі 500 мільярдів гривень.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!