ЦНАП на Сихові відновив роботу

3923 0
Тиждень тому ЦНАП на Сихові закрили на ремонт.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Центр надання адміністративних послуг, що на проспекті Червоної Калини, 72а на Сихові, відновив роботу після тижневого ремонту. Про це повідомили на сторінці ЦНАПу у Facebook.

Читайте також: Які послуги надають ЦНАПи Львова. Оновлений перелік

Напередодні територіальний відділ ЦНАПу закрили на ремонт, тож сихівчани тимчасово не могли оформити паспорт громадянина України у вигляді ID-карти, оскільки ця послуга має територіальну приналежність.

ЦНАП на Червоної Калини, 72а працює за графіком: понеділок — вівторок: 09.00 год. — 18.00 год; середа — четвер: 09.00 год. — 20.00 год; п’ятниця: 09.00 год. — 17.00 год; субота: 09.00 — 16.00 год.

Читайте також: Працівники львівських ЦНАПів отримали уніформу. Фото

Контактну інформацію щодо роботи ЦНАПів Львова можна отримати за телефоном: (297) 57 95, e-mail: [email protected]; сторінка ЦНАП м. Львова на сайті Львівської міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!